Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve tatminkâr bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Özellikle hassas ve muteber materyallerin evetğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle çıkmak üzere kullanma amacına ve kullanan insan adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tespit etmek derunin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından yanlış mesajları kızılıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin internet sitesini nasıl kullandığı ile müntesip vukuf toplar.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen yerlere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; katman nüshası 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asıl olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları, yakınlarında bir şekilde monte edilerek ve derneşik olarak bakımının binalması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, yekten bir tomar insanın serica çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu Yangın Merdiveni Kapısı da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması mealına gelir.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page